Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ που από έσχατος έγινε ο πρώτος των Αγγέλων μετά την πτώση του Εωσφόρου ήταν το επίκεντρο της ομιλίας του Γέροντα Γεωργίου.

“Δεν πρέπει ποτέ μέσα στην εκκλησία να κυνηγούμε θέσεις και αξιώματα” θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος αναφέροντας ότι όλοι επιδιώκουν πρωτιές, ενώ θα εξιστορήσει όσα παιδαγωγικά βίωσε δίπλα στον Άγιο Πορφύριο.

“Όλοι οι άνθρωποι μόλις καβαλήσουν το καλάμι, γκρεμίζονται ως άλλοι “εωσφόροι” θα πει ο Γέροντας Γεώργιος, μιλώντας για την χαρούμενη υπακοή χωρίς λογισμούς, τονίζοντας ότι τα αντίθετα πράγματα φέρνουν την αγία ταπείνωση.

Ο Γέροντας Γεώργιος θα μιλήσει για την γνωριμία του με τον Γέροντα Ευδόκιμο και τον π. Παναγιώτη Τσιώλη από τα Άγραφα και στο τέλος θα αναφέρει ότι αυτοί που σήμερα έχουν θέσεις και εξουσία θα φύγουν και στα πράγματα θα έρθουν αυτοί που είναι σήμερα στις τελευταίες θέσεις, στηλίτεύοντας την ανθρώπινη δικαιοσύνη που έχει γίνει ότι χειρότερο και έκλεισε την ομιλία λέγοντας “Αν δεν απονείμουν δικαιοσύνη αυτοί, θα απονέμει ο Θεός… ο πλανήτης θα ξεβρωμίσει και σύντομα..”

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.