Ευχάριστα εξέπληξε τους εθελοντές του Φιλανθρωπικού Συλλόγου της πόλεως μας «Συν στον Άνθρωπο», η απρόσμενη επίσκεψη του Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου το βράδυ, παραμονή του μεγάλου Φιλανθρωπικού Bazzar, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Πασιάκου στη Λαμία».

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον χώρο, όπου θα πραγματοποιούταν η μεγάλη Φιλανθρωπική αγορά, εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, προκειμένου να δώσει την πατρική του ευλογία, για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το Bazzar, όνπερ και εγένετο, να συγχαρεί την πρόεδρο κ. Μαίρη Δούμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αλλά και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες, οι οποίοι προσφέρουν την εργασία τους και την διακονία τους, δίνοντας απλόχερα αγάπη και στοργή σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Συν στον άνθρωπο είναι το καθετί που έχει αγάπη, έχει προσφορά, έχει εθελοντισμό, έχει καλή προαίρεση, έχει καλή διάθεση…», επεσήμανε ο Ποιμενάρχης μας μέσω της κάμερας, στέλνοντας μεταξύ άλλων ένα όμορφο μήνυμα: «Γεμίστε τη ζωή σας με αγάπη για να γίνει η ζωή σας γιορτή…»

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους της αγοράς από την κ. Μαίρη Δούμα, ενώ χαιρέτισε έναν – έναν μικρούς και μεγάλους, δίνοντας την ευλογία του και βγάζοντας μαζί τους όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.