Ανακούφιση για τους μαθητές της ανώτατης εκκλησιαστικής σχολής οι αποφάσεις από το διοικητικό συμβούλιο.

Πριν από λίγο καιρό το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είχε δημοσιεύσει επιστολή-φωτιά των μαθητών της τρίτης τάξης ανώτατης εκκλησιαστικής σχολής των Αθηνών, στην οποία κατήγγειλαν απίστευτες συνθήκες διαβίωσης στο οικοτροφείο της σχολής, με ιδιαίτερη αναφορά στον υπεύθυνο, κύριο Κ., αποδίδοντάς του κατηγορίες για βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά εις βάρος των μαθητών, με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να σκεφτόντουσαν ακόμα και την αποχώρησή τους από τη Σχολή.

Εν τέλει το διοικητικό συμβούλιο απεφάνθη και ο εν λόγω εργαζόμενος απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, τα οποία ανέλαβε ο διευθυντής της Σχολής.

Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για οικονομικές ατασθαλίες, στις οποίες φέρεται να συνετέλεσε ο αποπεμφθείς εργαζόμενος και εντός των ημερών αναμένεται να εξετασθεί εκ νέου η δράση του με σκοπό τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση μιας και μοναδικός γνώμονας είναι και πρέπει να είναι η ψυχική ηρεμία των μαθητών που καλούνται να περάσουν τον δύσκολο κάβο των πανελληνίων απρόσκοπτα και χωρίς εντάσεις.

Δείτε το επίμαχο δημοσίευμα:

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/tromos-se-ekklisiastiki-scholi-ekklisi-mathiton-se-ierarches-ke-ypourgio/

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.