ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες για τη νέα παράταση που δόθηκε στο Κτηματολόγιο. Ποιες περιοχές αφορά.

Παράταση σε νέες περιοχές για το Εθνικό Κτηματολόγιο. Ηλεκτρονικά, επίσης, υποστηρίζεται η υποβολή αίτησης διόρθωσης προσωπικών στοιχείων μέσω της ειδικής εφαρμογής «Ανάρτηση» στην ενότητα «Κτηματογράφηση» των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Εθνικό Κτηματολόγιο παράταση: Η διαδικασία ένταξης των ακινήτων στην πλατφόρμα του Κτηματολόγιο θα πάρει παράταση για τις περιοχές της Εύβοιας, Αχαΐας, Μαγνησίας και Σποράδες, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία έληγε την περασμένη Παρασκευή.

Εθνικό Κτηματολόγιο παράταση: Η νέα προθεσμία για την Αχαία και την Εύβοια είναι στις 22 Ιουλίου 2019, ενώ για την Μαγνησία και τις Σποράδες στις 29 Ιουλίου.

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο καλεί τους πολίτες να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.
Παράταση για τέσσερις περιφερειακές ενότητες στο Κτηματολόγιο

Ποιες περιοχές αφορά αναλυτικά

Πού μπορείτε να υποβάλετε δήλωση.

Οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) στις οποίες παρατείνεται από το Κτηματολόγιο η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας και τα αρμόδια γραφεία.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.