ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Αναμένουμε τα αποτελέσματα για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018 ενώ έρχονται νέες προκηρύξεις. Έχει ολοκληρωθεί η προεργασία της προκήρυξης 251 στο ΕΑΠ από το αρμόδιο υπουργείο και αναμένεται το επίσημο αίτημα στο ΑΣΕΠ. Θα πριμοδοτείται η εμπειρία όσων έχουν εργαστεί σε «εξ αποστάσεως» προγράμματα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ- 3.250 για το «Βοήθεια στο Σπίτι»: Η προκήρυξη θα «κινηθεί» αποφασιστικά μετά τις ευρωεκλογές. Υπάρχει συμφωνία για το ύψος των μορίων της ειδικής εμπειρίας με τα σωματεία των συμβασιούχων. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί οργανικές θέσεις στους δήμους, οι οποίες θα καλυφθούν με αυτές τις προσλήψεις

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-180 στο Λιμενικό: Η προκήρυξη είναι έτοιμη, ενώ παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την έκδοση της. Οι προσλήψεις των ενστόλων δεν αφορούν την διαδικασία μέσω πανελλαδικών και θα γίνουν εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.

Η δημοσιοποίηση της έχει «κλειδώσει» για αρχές Ιουνίου

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-757 στους δήμους: Η νέα προκήρυξη θα έχει την δομή και (σχεδόν) τις ειδικότητες της 3Κ/2018. Αναμένονται χιλιάδες αιτήσεις, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα αποτελέσει την «δεύτερη ευκαιρία» για όσους συμμετείχαν στην προκήρυξη των 8.166 θέσεων.

Πιθανότατα, θα είναι η επόμενη προκήρυξη που θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ
75 στο υπ. Οικονομικών: Αφορά αποκλειστικά την ΑΑΔΕ. Θα αναζητηθούν υποψήφιοι των ειδικοτήτων ΤΕ, ΔΕ Τελωνειακών. Η προκήρυξη είναι μέρος της διαδικασίας για την πρόσληψη 1.500 μονίμων στο υπ. Οικονομικών

Η 3Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/11.4.2019/τ. ΑΣΕΠ) αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Για την ΑΣΕΠ 3Κ/2018, με τον τελευταίο ελεγχθέντα από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ τα ονόματα θα αναρτηθούν αμέσως στο site της Ανεξάρτητης Αρχής.

Όπως μας πληροφορεί ο ΑΣΕΠ, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αισίως στον 14ο γύρο ελέγχου και έχουν «κλειδώσει» πάνω από 8.100 από τις, συνολικά, 8.166 θέσεις, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο ότι ο έλεγχος (σ.σ. των ΔΕ θέσεων που είναι οι μόνες που έχουν απομείνει) θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.