ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Ο «Τουρισμός για Όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των πολιτών, καθώς το 90% των πολιτών εκτιμάται πως μπορεί να υποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα. Ειδικότερα, το κριτήριο συμμετοχής είναι 16.000 ευρώ για ετήσιο ατομικό εισόδημα και από 28.000 για το οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Με αυτόν τον τρόπο το Υπουργείο Τουρισμού «στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό και στοχεύει μέσω του προγράμματος στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ενίσχυση των τουριστικών ροών και στην επιδότηση της διαμονής σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές».

Επίσης, κατά την ίδια ανακοίνωση «είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Τουρισμού υλοποιεί πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΑΕΔ : Διάρκεια

Η διάρκεια του προγράμματος είναι, αρχικά, εξάμηνη. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως ο «τουρισμός για Όλους» αφορά στο διάστημα από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξει παράταση, με στόχο και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Δικαιούχοι

Ο «Τουρισμός για Όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των πολιτών, καθώς το 90% των πολιτών εκτιμάται πως μπορεί να υποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα. Ειδικότερα, το κριτήριο συμμετοχής είναι 16.000 ευρώ για ετήσιο ατομικό εισόδημα και από 28.000 για το οικογενειακό, συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη των αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους».

Αιτήσεις τώρα online – Παράταση προκήρυξης ΑΣΕΠ

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», το οποίο πρόκειται να προσφέρει και 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις στους δικαιούχους.

Επιπλέον, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Τουρισμού – που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – www.tourism4all.gov.gr.

Έτσι, το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, αφορά 250.000 δικαιούχους και υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουλίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.