ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Απίστευτο περιστατικό καταγγέλουν ενώσεις της περιοχής της Κηφισιάς στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφορικά με τον εξωτερικό χώρο από το ίδρυμα της Αγίας Άννης.

Μια απίστευτη αθλιότητα στο πρόσωπο της Παναγίας μας που γιορτάζει σε λίγες ημέρες συντελέσθηκε στην Κηφισιά και συγκεκριμένα έξω από την Εκκλησία της Αγίας Άννης στη Νέα Κηφισιά (Το ίδρυμα της Αγίας Άννης που διαχειρίζεται ο Δήμος Κηφισιάς και η Περιφέρεια).

Συγκεκριμένα , όπως αναφέρουν σε επιστολή στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ενώσεις πολιτών, ο κάτοικος της περιοχής, Εμμ. Σπ. Διονυσιώτης, πήγε προχθές Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 να πετάξει στον κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται έξω από το ίδρυμα τις σακούλες όταν ανοίγοντας τον κάδο διαπίστωσε πως μαζί με τα σκουπίδια υπήρχε και μια εικόνα της Παναγίας μεσαίου μεγέθους την οποία περιγράφει πως έμοιαζε με αυτές που προσκυνούμε στους Ιερούς Ναούς.

Αμέσως ανέφερε όπως ισχυρίζεται το περιστατικό στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και ενημέρωσε τις ενώσεις πολιτών ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη κατά αγνώστων αλλά και του Δήμου Κηφισιάς με βάση το άρθρο 191Α του Ποινικού Κώδικά αναφορικά με την προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Είναι ΝΠΙΔ με ειδική πιστοποίηση, ως φορέας παροχής υπηρεσιών Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα [Φ.Ε.Κ. 2885/31.8.2017] και εποπτεύεται από την Περιφέρεια Αττικής Βορείου Τομέα και από το Δήμο Κηφισιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΡΑ

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.