ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ : Την Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιο Πνεύμα. Το Άγιο Πνεύμα είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπορεύεται εκ του Πατρός. Είναι ομοούσιο με τα πρόσωπα του Πατρός και του Υιού και κατά το Σύμβολο της Πίστεως «συνπροσκυνείται και συνδοξάζεται» με τον Πατέρα και με τον Υιό, ίσο κατά τη λατρεία και την τιμή.

Ζωντανή μετάδοση του Παρακλητικού Κανόνος του Αγίου Πνεύματος 7 Ιουνίου 2020 με 15μελή Γυναικεία Χορωδία, υπό την αιγίδα της κα. Μοίρα Γραμματική, από τον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίου Τρύφωνος Ρόδου.

Παρακλητικός Κανόνας Αγίου Πνεύματος Live – 15μελή Γυναικεία Χορωδία – Παναγία η Κυρά της Ρόδου.

Ο Παρακλητικός Κανόνας Αγίου Πνεύματος από τη 15μελή Γυναικεία Χορωδία η “Παναγία η Κυρά της Ρόδου” υπό την αιγίδα της κα. Μοίρα Γραμματική – Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος Ρόδος – Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 18.30.

Ιερείς: Αθανάσιος Μισσός, Αρχιμανδρίτης

Ώρα έναρξης: 18.30
Κυριακή της Πεντηκοστής – 7η Ιουνίου 2020 – Ώρα 18.30 – Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος Ρόδου – 15μελή Γυναικεία Χορωδία η “Παναγία η Κυρά της Ρόδου” υπό την αιγίδα της κα. Μοίρα Γραμματική. Ιερουργός Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ιερά Μητρόπολις Ρόδου – Ιερός Ιδρυματικός Ναός Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Ρόδου. 7η Ιουνίου 2020. Ώρα 18:30.

Δείτε σε Ζωντανή μετάδοση την Ιερά Ακολουθία 7 Ιουνίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Πεντηκοστής, με βάπτιση 22χρονης κατά το Βυζαντινό Τυπικό και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

9 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Υπέρ υγείας κ ευημερίας
Θεόδωρος και σύζυγος και τεκνα

2

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,ΕΛΕΝΗ,ΙΑΚΩΒΟΣ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΕΛΠΙΝΙΚΗ ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΒΑΡΒΑΡΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΜΑΡΙΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΣΟΦΙΑ,ΣΟΦΙΑ,ΖΑΧΑΡΙΑΣ

3
ΜΑΡΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΜΑΡΙΟΣ ,ΜΑΡΙΖΑΣ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΣΜΑΡΑΓΔΑ ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΑΣΙΜΑΚΙΣ,ΜΑΡΙΑΣ,ΚΛΕΑΝΘΗ,ΒΑΣΙΛΗΣ ,ΒΑΣΙΛΙΑ,ΘΟΜΑΣ,ΧΑΡΙΤΙΝΙ,ΕΛΕΝΗ,ΜΑΘΕΟΣ ,ΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΕΤΡΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΙΑΣΟΝΑΣ ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΝΓΕΛΛΗΚΗ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ.ΙΟΑΝΝΗΣ,ΣΟΦΙΑ.

ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΝΤΟΝΙΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,ΣΜΑΡΑΓΔΑ,ΖΩΗ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,ΕΒΑΝΓΕΛΙΑ,ΜΑΡΙΑ ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΕΜΙΛΙΟΣ,ΧΑΡΙΚΛΙΑ,ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,ΙΟΥΛΙΑ,ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΑΓΑΘΗ,ΜΑΡΙΑΝΘΗ.

4
Παναγιώτα

Παναγιώτα

5
Ευαγγελία

ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΑΤΕΡ ΗΛΊΑΣ
ΜΙΧΑΉΛ
ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ
ΕΥΔΟΞΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ
ΔΑΦΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΓΕΡΆΣΙΜΟΣ
ΔΈΣΠΟΙΝΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ
ΕΥΔΟΞΙΑ

6
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!!!

7

Μιχαήλ, Μαρία, Ολυμπία, Παναγιώτης, Ολυμπία

8

Υπερ υγειας
Αναστασιος . Μαρια

9
Τσαουσιδου Κυριακή

Αναστασία και η οικογένεια αυτής 3, Βασιλική και η οικογένεια αυτής 3, Γεωργίου 5, Ελένης 2, Αθανασιου 2, Παύλου, Νέστορα, Δημητρίου, Μωυσή 2, Κυριάκου 2, Ευδοκίας, Σωκρατιας και η οικογένεια αυτής, Γραμματικης και η οικογένεια αυτής, Παντελεήμωνος και η οικογένεια αυτού, Χαράλαμπου και η οικογένεια αυτού, Ιωάννας και η οικογένεια αυτής 2, Ιωάννης και η οικογένεια αυτού, Γεωργίας και η οικογένεια αυτής, Σταυρούλας και η οικογένεια αυτής 2, Άννης και η οικογένεια αυτής 5,