Μέσα σε μια εποχή που οι Ορθόδοξοι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν, που η Πίστη δοκιμάζεται, κάποιοι διαδίδουν με πονηρούς τρόπους δήθεν λεγόμενα του Αγίου Παισιου με στόχο να λοιδωρήσουν την Ορθοδοξία.

Σκιτσογράφοι παραποιούν συστηματικά τα λεγόμενα του Αγίου Παισίου και με τη βοήθεια δημοσιογράφων γίνεται διασπορά στο διαδίκτυο με στόχο να παραπλανήσουν και να κοροιδέψουν τους πιστούς.

Δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν ακόμη και την Πανδημία που έχει γονατίσει τους Πιστούς λογω της αποχής από τη Θεία Κοινωνία και επιστρατεύουν ψεύτικες προφητείες του Αγίου Παισίου με μοναδικό στόχο την Ορθοδοξία σε μια εποχή που η Εκκλησία βάλλεται.

Συγκεκεριμένα αναφέρουν :

΄΄Η «προφητεία» που έγραψε ο Μικάλεφ αναρτήθηκε από τη σελίδα Ελληνικό Τρολεταριάτο και ανέφερε ότι «θα έρθει νέος διωγμός των Χριστιανών και δεν θα τον κάμουν οι Αντίχριστοι ούτε οι Κομμουνιστές.

Οι ψευτοπατριώτες μασόνοι θα τον κάνουν και θα κλείσουν εκκλησίες και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας και ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε, ούτε Χριστούγεννα».΄΄

Πριν λίγους μήνες ο συγκεκριμένος σκιτσογράφος Γιώργος Μικάλεφ είχε δημιουργήσει συγκεκριμένο υβριστικό σκίτσο εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το ζήτημα με τα comics που σατύριζαν το πρόσωπο της Παναγίας.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2.33 (6 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Θα ήταν σαν να παραποιούν τα λεγόμενα του Παισίου αλλά δεν θα τα παραποιούσαν 🙂