ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Οι νέες αιτήσεις και πληρωμές αφορούν σε εργαζομένους που ανήκουν σε συγκεκριμένες ειδικές κατηγορίες και μεταξύ άλλων είναι οι: μισθωτοί του τουριστικού - επισιτιστικού κλάδου, οικοδόμοι, δικαιούχοι του δωρόσημου Πάσχα 2020, με εξαίρεση όσους εξ αυτών είναι δικαιούχοι και έλαβαν ή λαμβάνουν ή θα λάβουν επίδομα τακτικής ανεργίας εντός του διαστήματος από 1η Ιανουαρίου μέχρι και 30 Απριλίου, φορτωεκφορτωτές, τουριστικοί συνοδοί, ηθοποιοί, μουσικοί κ.α.

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Από σήμερα έως αύριο, Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ για τις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων, οι αιτήσεις των οποίων ξεκίνησαν την Δευτέρα 11 Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr και συνεχίζονται έως και την Κυριακή 17 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, επίκειται και η δεύτερη φάση πληρωμών στις 18 και 19 Μαΐου.

Οι νέες αιτήσεις και πληρωμές αφορούν σε εργαζομένους που ανήκουν σε συγκεκριμένες ειδικές κατηγορίες και μεταξύ άλλων είναι οι: μισθωτοί του τουριστικού – επισιτιστικού κλάδου, οικοδόμοι, δικαιούχοι του δωρόσημου Πάσχα 2020, με εξαίρεση όσους εξ αυτών είναι δικαιούχοι και έλαβαν ή λαμβάνουν ή θα λάβουν επίδομα τακτικής ανεργίας εντός του διαστήματος από 1η Ιανουαρίου μέχρι και 30 Απριλίου, φορτωεκφορτωτές, τουριστικοί συνοδοί, ηθοποιοί, μουσικοί κ.α.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2020

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020- Έως 27 Μαΐου τροποποιήσεις και μεταβιβάσεις στα Βιολογικά

Μέχρι και τις 27 Μαΐου θα παραμείνει ανοιχτό για τους ενδιαφερόμενους το Πληροφοριακό Σύστημα και συγκεκριμένα η εφαρμογή που αφορά τις Ανακλήσεις Ένταξης Πράξης – Αιτήματα Τροποποίησης Πράξης – Μεταβιβάσεις, στο Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Στόχος των αρμοδίων να προχωρήσουν οι όποιες διορθώσεις προκειμένου η πληρωμή των δικαιούχων να έχει ολοκληρωθεί, όπως επιβάλλεται από τον κοινοτικό κανονισμό, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να ανακαλέσουν ή να τροποποιήσουν μια ενταγμένη στο Μέτρο 11 πράξη μπορούν να το πραγματοποιήσουν με αίτημά τους μέσω του εν λόγω Πληροφοριακού Συστήματος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Απόστολος

Έκανα αίτηση 12/05/20 για τα 800 ευρω ανήκω στους οικοδόμους και δεν μου πιστώθηκαν ακόμα τα χρήματα. Πως μπορώ να μάθω πότε θα πιστωθούν;