Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασιών, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Γερμανός, συνεπικουρούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, π. Ηλία Παπαγγελή, καθώς επίσης και τους Αιδ. π. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, π. Ιωάννη Διαμαντόπουλο και π. Γεώργιο Αναγνωστόπουλο. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε εξαίσια ο κ. Σταμάτιος Πορτελάνος, Επίκουρος Καθηγητής εις την έδρα των Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε από το Γραφείο Αθλητισμού της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η καθιερωμένη βράβευση μαθητών και μαθητριών των Γυμνασίων και Λυκείων της Ηλείας, που σημείωσαν σημαντικές αθλητικές επιδόσεις σε αγώνες κατά το παρελθόν έτος 2018.

Βραβεύτηκαν επίσης μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων της Ηλείας, που διακρίθηκαν εις τον διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον κατάμεστο Ιερό Ναό, παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Βασίλειος Δημητρέλλος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Νικόλαος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Θεολόγων (Π.Ε.Θ). Ηλείας κ. Νικόλαος Ζαχαριάδης, η Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, καθώς επίσης οι Διευθυντές των Σχολείων όλων των βαθμίδων, Καθηγητές, Διδάσκαλοι και Μαθητές. Ακολούθησε μικρή δεξίωση εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλεως.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.