Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Από τις εκδόσεις τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».

Στο προλογικό του σημείωμα ο Σεβασμιώτατος, αφού τονίζει πως «τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος, αφού απέβαλε από την καρδιά του την ευλάβεια προς τον Θεό, έχει καταστεί επικίνδυνος για τον συνάνθρωπό του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η κοινωνία μας να μεταβάλλεται συνεχώς προς το χειρότερο», προσθέτει πως «αυτήν την χωρίς Θεό κοινωνία επιχείρησε να επεκτείνει ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ, με νομοθετήματα, όπως η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, η κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και του εκκλησιασμού των μαθητών, η τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος με σκοπό την θεσμοθέτηση του ουδετερόθρησκου Κράτους, η τροποποίηση της Ποινικής Νομοθεσίας κλπ».

Έχοντας, λοιπόν, αυτό ως ερέθισμα, ο Σεβασμιώτατος, πάντα αγωνιζόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, εξηγεί πως στο συγκεκριμένο βιβλίο αναδημοσιεύονται όλα τα από 1ης Ιανουαρίου έως και της 1ης Ιουλίου 2019 καταχωρηθέντα στο προσωπικό του blog (mkka.blogspot.com) μαχητικά άρθρα του εναντίον των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον «των αθέων και μάγων», όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 2005 μέχρι την 7η του περασμένου Ιουλίου.

Τέλος και αφού σημειώνει πως οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» επιχείρησαν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλοιώνοντας τον ορθόδοξο χαρακτήρα της, απολαμβάνοντας κατά καιρούς τιμές και διακρίσεις από εκκλησιαστικούς ηγήτορες, καταλήγει ως εξής: «Δοξάζω το όνομα του Κυρίου μας, καθόσον ΄΄ημίν εχαρίσθη το εις Χριστόν, ου μόνον το εις Αυτόν πιστεύειν, αλλά και του υπέρ Αυτού πάσχειν΄΄.

Επίσης, ευγνωμονώ τον Φιλάνθρωπο Κύριο και Θεό μας διότι με κάλεσε να γίνω ιεραπόστολος, δηλαδή ένας θαρραλέος κήρυκας του Ευαγγελίου Του! Αν και ευτελής και ανάξιος, χάριτι Κυρίου, ένιωσα μέσα εις τα βάθη της καρδιάς μου το χάρισμα του προφητικού λόγου! Η Χάρις του Κυρίου με ενδυνάμωσε και μου έδωσε το θάρρος να κηρύττω την αλήθεια του Ευαγγελίου προς πάσα κατεύθυνση, μη φοβούμενος τους ισχυρούς της ημέρας, μη πτοούμενος από τυχόν κυρώσεις, διωγμούς και φυλακίσεις! Η παρούσα λοιπόν έκδοση προσφέρεται εις επιβεβαίωση των αγώνων μου υπέρ Βωμών και Εστιών, καθώς επίσης και εναντίον των πολεμίων της Πίστεως και της Πατρίδος μας!».

Το βιβλίο θα διανέμεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» (Ερμού 21, Αίγιο, τηλ.: 26910 – 29333).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.