ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΙ: Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Θα λαμβάνετε ως απάντηση:

Μετακίνηση [κενό] X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Το SMS πρέπει να είναι της μορφής:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής τα καταγεγραμμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 1.434.426, ενώ οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τους 82.220.

Στη χώρα μας πάνω από 80 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό.

Τονίζεται πως την Τρίτη ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, μια μέρα που ήταν αφιερωμένη σε νοσηλευτές και μαίες.

Μάλιστα, στην Ελλάδα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν έξω από το Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και με σειρήνες και χειροκροτήματα είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ωστόσο, πίσω από τα «ευχαριστώ» και τα χειροκροτήματα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις ελλείψεις του κλάδου, καθώς συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των νοσηλευτών του ΑΧΕΠΑ κάνουν λόγο για μια «αποκαρδιωτική» κατάσταση στα νοσοκομεία παρά τις εξαγγελίες για έγκριση 4.000 νέων θέσεων εργασίας από τους οποίους δηλώνεται ότι «2.000 έχουν αναλάβει υπηρεσία».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.