ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονιστικό μέγα σημάδι μας έστειλαν σήμερα με εικόνα των Αγίου Παισίου και Αγίου Πορφυρίου που πήραν από το Μοναστήρι στο Μήλεσι.

Παραμονές Τριών Ιεραρχών και Μυροβλύζει ο Άγιος Παίσιος στην Εκκλησία σε εικόνα της Ειρήνης Νικοπούλου που πήρε από το Μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου στο Μήέσο Αττικής.

Συγκεκριμένα γράφει στην επιστολή της στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Πήγα χθες στην παράκληση στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στον Ναό των Εισοδίων και έφερα την εικόνα για ευλογία στην Γερόντισσα Μαρίνα που ήταν εκεί . Καθώς άφησα την εικόνα και προσευχόμουν ξαφνικά βλέπω να μυροβλύζει το πρόσωπο του Αγίου μας Παισίου. Την εικόνα μου είχαν χαρίσει στο Ιερό Ησυχαστήριο στο Μήλεσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.