ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ : Η διάρκεια του προγράμματος είναι 7 μήνες και αφορά 1.100 εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει μηνιαία αποζημίωση ίση με τον νόμιμο κατώτατο μισθό (με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές) καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 7.150.000 €.

«Πρόγραμμα προεργασίας για 500 άνεργους νέους, ηλικίας 18-30 σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε επιχειρήσεις, φορείς, Οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Ηπείρου».

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 7 μήνες και στοχεύει στην ανάσχεση της ανεργίας των νέων και της διαρροής εργατικού δυναμικού. Μέσω της απόκτησης πολύτιμης επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, 500 νέοι άνεργοι θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να προετοιμαστούν για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει μηνιαία αποζημίωση 550ευρώ καθαρά, καθώς και πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για ανέργους, που προσφέρουν συνολικά 1.600 θέσεις εργασίας.

Μέσω των νέων προγραμμάτων, θα επιλεγούν υποψήφιοι ηλικίας 18-30.

Δείτε αναλυτικά:

«Πρόγραμμα προεργασίας για 1.100 άνεργους νέους, ηλικίας 18-30 ετών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, μέσω του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή ολοκληρώνεται την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με τωντην προκήρυξη, ζητείται προσωπικό 9 κλάδων και ειδικοτήτων ως εξής:

ΟΑΕΔ Πηλοπλαστική – Τουριστικά κεραµικά

ΟΑΕΔ– Αγιογραφία
Δερμάτινων ειδών
Ξυλουργική

∆ιοικητικό και Οικονοµικό Στέλεχος (Τηλεκατάρτιση)
Κατασκευή – Σχεδιασµός Ιστοσελίδων
Υπάλληλος Μηχανογραφηµένου Λογιστηρίου
Κεραμική (Φάρος Τυφλών)
∆ιοικητικό και Οικονοµικό Στέλεχος (Φάρος Τυφλών)

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Οδηγίες για την Αίτηση στο tourism4all.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.