ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018: Έρχονται νέες προσλήψεις όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΣΕΠ. Διαβάστε αναλυτικά τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 και δείτε πως προχωρά η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι 18 έως 65 ετών, απόφοιτοι Γυμνασίου και Δημοτικού.
Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται αύριο, Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Στην πρόσληψη 27 υπαλλήλων κινείται μέσω της προκήρυξης ΣΟΧ1/2019 του ΑΣΕΠ το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν συμβάσεις διάρκειας 18 μηνών.

Οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, φύλακες, εργάτες και καθαριστές είναι οι πέντε ειδικότητες με την μεγαλύτερη ζήτηση αυτήν την περίοδο στο Δημόσιο.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18-65 ετών.

Ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η πιστοποιημένη εμπειρία και άλλες κοινωνικές ιδιότητες κρίνουν τον διορισμό.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Τώρα τι γίνεται για όσους απασχολήθηκαν επί 3, 4 ή και 5 συναπτά έτη στην καθαριότητα των Ο.Τ.Α. και τώρα πρέπει να αποχωρήσουν από την εργασία τους, λόγω της πλήρωσης των θέσεών τους από τους επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018;

Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα, κάνοντας πολλούς από τους υποψήφιους εξαιρετικά χαρούμενους, αφού αυτοί κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μία μόνιμη και σταθερή εργασία, δημιουργώντας, όμως, σε ακόμα περισσότερους στενοχώρια για το λόγο ότι, δεν κατάφεραν να είναι μεταξύ των επιτυχόντων και σε κάποιους από αυτούς επιπρόσθετα το αίσθημα της αδικίας.

Μεταξύ αυτών των τελευταίων συγκαταλέγονται οπωσδήποτε όλοι εκείνοι οι οποίοι εργάστηκαν στον τομέα της καθαριότητας των Ο.Τ.Α. με συνεχόμενες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διαρκώς παρατεινόμενες από το έτος 2014 και κάποιοι από αυτούς μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για τους ανθρώπους που συνηθίσαμε να αποκαλούμε «παρατασιούχους», οι οποίοι, όπως φαίνεται βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση επισφαλούς εργασίας, χωρίς καλό αποτέλεσμα για τους περισσότερους από αυτούς.

Παράλληλα, στο κομμάτι του ΟΑΕΔ, προχωρά η κοινωφελής εργασία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΜΟΥΛΙΟΣ Παναγιώτης

Αποτελέσματα ασεπ