ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 57χρονου Ιερέα και του 43χρονου οδηγού ταξί που αποκάλυψε προχθές το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ο 43χρονος πατέρας που καταγγέλει τον 57χρονο Αρχιμανδρίτη, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του χθες απόγευμα 22 Δεκεμβρίου 2022 στο σπίτι του στο Καματερό.

Σύμφωνα με όσα λέει η σύζυγός του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η ίδια τον βρήκε μαζί με συγγενικό της πρόσωπο σε ημι – λιπόθυμη κατάσταση, αφού είχε προσπαθήσει να φτιάξει αυτοσχέδιο μηχανισμό με σεντόνια.

Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι σοβαρό για την υγεία του.

Ο Ιερέας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει απασχολήσει την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, έπειτα από προφορική καταγγελία οδηγού Ταξί εναντίον του Ιερέα. Ο αυτοκινητιστής τον κατηγόρησε για σοβαρό επεισόδιο, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες τον περίμενε και κάτω από τον σπίτι του τον Ιερέα και υπήρξε άσχημος ξυλοδαρμός.

Το Γραφείο Προσωπικού της Αρχιεπισκοπής μετά την καταγγελία κάλεσε τον Ιερέα για εξηγήσεις, ενώ ταυτόχρονα τον προέτρεψε να αποχωρήσει από τον Ναό που διοικεί, κάτι που τελικά δεν έγινε πράξη έπειτα από παρέμβαση υπέρ του Ιερέα από δυο Ιεράρχες, ένας νησιώτης και ένας των Αθηνών, οι οποίοι συνδέονται με μακρά φιλία με τον εν λόγω κληρικό.

Όπως μας ανέφερε ο οδηγός Ταξί, πρόκειται και αυτός και η σύζυγός του να κινηθούν νομικά κατά του Ιερέα.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.