ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Σε απεργία - στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου οι τραυματιοφορείς καταγγέλοντας το Υπουργείο Υγείας για υποστελέχωση στα νοσοκομεία, αναφέροντας πως οι τραυματιοφορείς που υπηρετούν στα νοσοκομεία είναι κάτω του ορίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις διακομιδές των ασθενών. Διαβάστε αναλυτικά ποιους θα επηρεάσει η απεργία.

Σε απεργία προχωρά σήμερα Τετάρτη 17 Οκτωβρίου η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλοντας τα δραματικά κενά στο ιδιαίτερο και κομβικό νοσοκομειακό πεδίο που καλύπτουν οι τραυματιοφορείς.

Η απεργία γίνεται με την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Οι τραυματιοφορείς που υπηρετούν στα νοσοκομεία είναι κάτω του ορίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις διακομιδές των ασθενών.

Πολλές φορές αναγκάζονται συνοδοί να μεταφέρουν ασθενείς ή να περιφέρονται για εξετάσεις μόνοι τους, αν και έκτακτα περιστατικά»

Υπογραμμίζουν επίσης χαρακτηριστικά: «ο εξοπλισμός για την μεταφορά των ασθενών είναι για τα σκουπίδια».

Στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου οι τραυματιοφορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας.

Η ΠΟΕΔΗΝ έχει ανακοινώσει ότι θα καλύψει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, την 5ωρη στάση εργασίας στην Αττική, 10.00-15.00, και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων.

Διαβάστε επίσης: ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο: Που θα βρέξει σήμερα 17 Οκτωβρίου

ΕΜΥ Καιρός – έκτακτο δελτίο για 17 Οκτωβρίου

Αναδρομικά ενστόλων – Αλλαγές στον επανυπολογισμό των συντάξεων

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.