Ιερός Ναός Αγίων Ακινδύνων: Ο Ιερός Ναός Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών σας καλούν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και 5 το απόγευμα μετά μεσημβρίας στην εκδήλωση «Ύμνοι των Χριστουγέννων» του Ιερού Ναού.

Θα ψάλλουν εκκλησιαστικοί ύμνοι των Χριστουγέννων από τον Βυζαντινό χορό «Άδοντες και Ψαλλοντες» υπό τη διεύθυνση του κυρίου Γρηγορίου καλαφάτη πρωτοψάλτου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να προσέλθουν την κατανυκτική εσπέρα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων ώστε να τιμήσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ιερός Ναός Αγίων Ακινδύνων

Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ακινδύνων είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Μαλούφ, ο οποίος στηρίζει παντοιοτρόπως επί οκταετία το ενοριακό και φιλανθρωπικό έργο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προσπάθεια που επιτελεί με την πολύτιμη συνδρομή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την αναστήλωση του Ιερού Ναού των Αγίων Ακινδύνων.

Ιερά Λείψανα Αγίων Ακινδύνων

Τεμάχια των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ακινδύνου φυλάσσονται στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό Αγίων Ακινδύνων. Τα Ιερά Λείψανα προϋπήρχαν στο μικρό Ναΐδριο και είναι μοναδικά σε όλη την Ελλάδα. Κατά τις μέρες εορτής των Αγίων Ακινδύνων (2 Νοεμβρίου) τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ακινδύνου τίθενται προς προσκύνηση στους ευλαβείς πιστούς.

Γνωρίζετε ποιοι είναι οι Άγιοι Ακίνδυνοι οι Μάρτυρες;

Ιερός Ναός Αγίων Ακινδύνων – Χάρτης

Ο Ιερός Ναός βρίσκεται στην οδός Αγίων Ακίνδυνων 2, Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού 135 61

Διαβάστε αναλυτικά για τον Ιερό Ναό των Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Ιερός Ναός Αγίων Ακινδύνων Ψαλμοί Χριστουγέννων 2019 αφίσα

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.