ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Διαβάστε τη σημερινή μαρτυρία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - Εκκλησία ΤΩΡΑ: Διάβασε την Προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου 7 φορές και του κανε 5 θαύματα.

Ήρθα στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο γιατί μου έκανε πέντε θαύματα. Το πρώτο θαύμα και πιο σημαντικό ήταν γιατί ο γιος μου τον είχαν βγάλει από το μαγαζί για άμεση εξυπηρέτηση επειδή ήθελε ο ιδιοκτήτης.

Μέσα σε ώρες ενώ παρακαλούσα τον Άγιο, έρχεται ο γιος μου ο τρίτος και μου λέει πατέρα το βρήκαμε το μαγαζί, δηλαδή δεν πρόλαβα να διαβάσω την προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου εφτά φορές και ήρθε το θαύμα και αμέσως μου το είπανε και μας βοήθησε.

@ekklisiaonline

Διάβασα 7 φορές την προσευχη του Αγιου Ιούδα θαδδαιου και το βρήκαμε το μαγαζί #προσευχη #θαδδαιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Ο Ταξιάρχης σήμερα στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Έμαθα ότι κάνει θαύματα.Σε πολλές περιπτώσεις.Θα το κάνω και εγώ.