Στις 900.000 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό που δαπάνησε για το ποιμαντικό και κοινωνικό της έργο η Αρχιεπισκοπή Τιμισοάρας.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ: Πάνω από 900.000 ευρώ για φιλανθρωπία- Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Αρχιεπισκοπή στην επίσημη σελίδας της, το ποσό αυτό αξιοποιήθηκε κυρίως για να ενισχύσει ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής που εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις λειτουργικές τους ανάγκες.

«Οι δραστηριότητες εντατικοποιήθηκαν τόσο από τη διοίκηση της Επισοπής όσο και από τις κατά τόπους ενορίες της. Στις δράσεις αυτές περιλαμβάνονται δωρεές σε νοσοκομεία, σχολεία, παιδιά, ηλικιωμένους, ασθενείς και σε πολύτεκνες οικογένειες. Επίσης τα χρήματα αξιοποιήθηκαν για την ενίσχυση ιατρικού εξοπλισμού νοσοκομείων, στην αγορά τροφίμων και ειδών ρουχισμού προκειμένου να δοθούν σε άπορες οικογένειες», τονίζουν στην ανακοίνωση.

Χθες, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της Επισκοπής προκειμένου να αποτιμηθεί ο απολογισμός μιας δύσκολης χρονιάς, όπως ήταν το 2020, καθώς οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησαν νέες ανάγκες στον τομέα της φιλανθρωπίας της Αρχιεπισκοπής.

Στις 900.000 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό που δαπάνησε για το ποιμαντικό και κοινωνικό της έργο η Αρχιεπισκοπή Τιμισοάρας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.