ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Θεαδέλφου - Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 07.30.

Όρθρος και Θεία Λειτουργία Live – Άγιος Ιούδας ο Αδελφόθεος ο Θαδδαίος.

Γνωρίζετε ποιος ήταν ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος;

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Θεαδέλφου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 19 Ιουνίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Αδελφόθεου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30

Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος – 19 Ιουνίου 2020 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και Θεαδέλφου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Δείτε πως χτίστηκε το εικονοστάσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (0)
 1. σοφια 2 χρόνια πριν

  ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Μαρία Σκουφη 3 χρόνια πριν

  Υπερ υγείας: Κανέλλας, Αλεξίου, Ιωάννας, Ιασονος-Λεωνίδα, Μαρίας, Κων/νου, Μιχαήλ, Άννας-Βηθλεέμ, Βασιλείας, Δέσποινας, Μαρίας, Δημητρίου, Ιωάννη, Γεωργίου, Μαρίνας, Βρυένης, Μυρτούς, Π.Δημητρίου, Πανταζή, Ελισάβετ, Βηθλεέμ, Αγγελικής.

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. Alexandra 3 χρόνια πριν

  Θα ήθελα να γράφω ονόματα κεκοιμημενων και περί υιγειας και δεν ξέρω σε ποιο σαιτ. Πείτε μου παρακαλω

  ΑπάντησηΆκυρο
 4. Μαρία Μπαγιαστα 3 χρόνια πριν

  Υπέρ υγείας. Κωνσταντίνος, Μαρία, Σοφία, Αναστασία Θεοδώρα, μαρια-Κωνσταντίνα, Παναγιώτης, Παρασκευή, Παναγιώτης, Γρηγόριος, Πέτρος, Σοφία.

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.