Σε καραντίνα βρίσκεται ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα θετικό στον κορωνοϊό, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ.

Ο κ. Λεγκόιντα πρόσθεσε ότι ο Μακαριώτατος είναι καλά στην υγεία του και εξακολουθεί να εργάζεται: «Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας είναι καλά στην υγεία του , αισθάνεται καλά και συνεχίζει να εργάζεται εξ αποστάσεως. Είμαι πεπεισμένος ότι η απομόνωση του Πατριάρχη Μόσχας είναι ένα παράδειγμα υπεύθυνης στάσης και ανησυχίας για την ασφάλεια των άλλων» αναφέρει ο Λεγκόιντα

Για το λόγο αυτό ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας αναγκάστηκε να ακυρώσει την παραδοσιακή επίσκεψη στην Αγία Λαύρα της Αγίας Τριάδος: «Θεώρησα αδύνατο να κινδυνέψετε εσείς όλοι», έγραψε ο Πατριάρχης στους αδελφούς της μονής και εξέφρασε την βαθύτατη λύπη λόγω της αδυναμίας «να μοιράσω μαζί σας την χαρά της προσευχής» , αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.