Είναι πραγματικά σημαντικό να βλέπει κανείς πως οι προσπάθειες και οι κόποι τόσων χρόνων ανταμοίβονται ηθικά.

Ζούμε σε μια εποχή που ιδιαίτερα ο κλάδος των Μέσων Ενημέρωσης νοσεί. Παθογένειες παρουσιάζει και ο κλάδος των εκκλησιαστικών μέσων ενημέρωσης μιας και έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι με εντελώς διαφορετική ατζέντα από τη διάδοση της Ορθοδόξου Πίστεως.

Από την αρχή της όμορφης αυτής πορείας, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει στοχοποιηθεί από κυβερνήσεις, κέντρα εξουσίας, παράκεντρα εκκλησιαστικής εξουσίας, και όμως μένει σταθερά πρώτο και με διαφορά.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, προσφέρει, δεν παίρνει. Δεν έχει πάρει δάνεια από τον ελληνικό λαό ούτε σεντ, δεν έχει λάβει επιδοτήσεις, δεν έχει δεχθεί διαφήμιση από κανέναν φορέα, δεν βάζει ψεύτικα νούμερα και ώρες στα άρθρα για να κοροϊδεύει τις Μητροπόλεις και να ζητά χρήματα, δεν πληρώνεται από Μοναστήρια και ιδρύματα, δημιουργεί Ιδρύματα και προσφέρει στους συνανθρώπους από το υστέρημα.

Σας χρωστούμε ένα μεγαλο ευχαριστώ διότι καθημερινά μας διαβάζετε τουλάχιστον 80 με 100 χιλιάδες μοναδικοί χρήστες σε πραγματικά νούμερα της google analytics.

Γνωρίζουμε οτι θα δεχόμαστε συνεχή πόλεμο από όλα τα παράκεντρα, από όλους τους ανεπάγγελτους που ασχολήθηκαν με την εκκλησιαστική δημοσιογραφία για να βγάλουν τα προς το ζειν ή για να ξεπλύνουν άλλες καταστάσεις.

Εμείς θα είμαστε εδώ, όρθιοι, πρώτοι, σε πείσμα όλων των φαύλων.

Για την Ορθοδοξία και την Ελλαδα.

Η συντακτική ομάδα

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.