ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Π ΔΗΜΗΤΡΙΕ- ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΣΙΔΩΡΟΥΣ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: ΒΟΜΒΑ από τον π Δημήτριο σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.

Ο π Δημήτριος αφού ανακοίνωσε το πρόγραμμα του εορτασμού των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού στο τέλος έκανε λόγο για πολλές εκπλήξεις που έρχονται την ημέρα εορτασμού των Αγίων Ισιδώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, υπάρχει ενδεχόμενο για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να επισκεφθεί τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος με Ιεράρχες.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ

Όλα αυτά την ώρα που και σήμερα Κυριακή πολλές κυριακάτικες εφημερίδες προεξοφλούν την αποπομπή του π Δημητρίου από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, προκαταβάλοντας τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου που συνεδριάζει τον Οκτώβριο παρόλο που το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει γράψει πως είναι αμέριστη η εμπιστοσύνη και η αγάπη του Αρχιεπισκόπου στο πρόσωπο του π Δημητρίου.

Την ίδια ώρα παραφιλολογία και fake news αναφέρουν πως η ΔΙΣ θα δώσει μετάθεση για άλλο Ναό στον Ιερέα- ΣΥΜΒΟΛΟ των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Σε κάθε περίπτωση , είναι βέβαιο πως αυτές οι εξελίξεις έρχονται από το ΠΟΥΘΕΝΑ να σκανδαλίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς, των οποίων η απάντηση θα είναι ηχηρή.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.