ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Τετάρτη 31 Μαΐου 2022 21.00 - Η Απόδοση της εορτής του Πάσχα.

Εκκλησία Live – Ιερά Αγρυπνία Απόδοσης της εορτής του Πάσχα Ζωντανά. Ιερά Αγρυπνία Απόδοση εορτής του Πάσχα – Ευλογία και Αγιασμός. Ιερά Αγρυπνία 31 Μαΐου 2022 στις 21.00 το βράδυ. Η Απόδοση της εορτής του Πάσχα.
ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Ακολουθία Ιεράς Αγρυπνίας Αποδόσεως εορτής του Πάσχα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τετάρτη 31 Μαΐου 2022 21.00.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ: Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τετάρτη 31 Μαΐου 2022 21.00 – Η Απόδοση της εορτής του Πάσχα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗ ΠΑΣΧΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Τετάρτης 31 Μαΐου 2022 της εορτής της Αποδόσεως του Πάσχα με την παράκληση live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 21.00
Εορτή ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΣΧΑ. Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ της Απόδοσης της εορτής του Πάσχα – Τετάρτη 31 Μαΐου 2022 – Ώρα 21.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Πασχα
Αποδοση εορτησ
Ιερα αγρυπνια
Αγρυπνια
Παρακληση
31 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy
vesper service live stream
holy virgin

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.