ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ – Με συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να δώσουν την απάντηση τους οι πολίτες οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα τις νέες ταυτότητες που θα «λανσάρει» η κυβέρνηση από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά, μάλιστα, παρατηρούνται ατελείωτες ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα ανά την ελληνική επικράτεια, από όλους όσοι επιθυμούν να βγάλουν νέα ταυτότητα παλαιού τύπου.

Οι θεωρίες που διακινούνται κάνουν λόγο για «χάραγμα 666» και «τσιπάκι» που όπως υποστηρίζουν θα φέρουν οι νέες ταυτότητες και χιλιάδες πολίτες οργανώνονται σε ομάδες στα social media.

Με σύνθημα λοιπόν, «Όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου», καλούν σε συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Οικονόμου για νέες ταυτότητες: «Δεν έχουν τίποτα το δαιμονισμένο ή το αντιχριστιανικό»
Για το θέμα αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

«Οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο ή το αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο για κανέναν. Είναι το όχημα για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην ΕΕ», είπε.

«Αυτοί που δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο κόσμος, η ανθρωπότητα, πέρασε Διαφωτισμό. Η Ελλάδα βρίσκεται στον 21ο αιώνα. Η πίστη, ο σεβασμός, οι ευαισθησίες είναι εσωτερικά ζητήματα του καθενός που δεν τίθενται όμως την παραμικρή διακινδύνευση με την ανάγκη προσαρμογής στις απαιτήσεις που ακολουθούν εκατοντάδες πολίτες στον κόσμο», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα ισχύουν οι παλιές ταυτότητες αφού ξεκινήσει η έκδοση των νέων, ο κ, Οικονόμου σημείωσε ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη νομοθεσία, την οποία «θα δούμε πώς θα συγχρονίσουμε με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν για την χρήση των νέων ταυτοτήτων».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
  1. Δύσπιστος 10 μήνες πριν

    Κάντε επιτέλους κάτι καλό.Βοηθηστε τον κόσμο να καταλάβει ότι οι νέες ταυτότητες είναι πρόοδος και όχι οπισθοδρόμηση.Μεχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί τίποτα,για καμία θρησκεία.Ουτε διάβολος υπάρχει, ούτε θεός,ούτε Αλλάχ ούτε τίποτα.Πειτε στον κόσμο την αλήθεια.Μην υποκαθιστατε τους γιατρούς,τους ψυχολόγους,και τους κάθε λογής επιστήμονες.Ναι η πίστη δίνει δύναμη αλλά στους αδύνατους,που οι θρησκείες τους φυτεύουν το φόβο.Η δουλειά σας είναι,ως δημόσιοι υπάλληλοι που είναι οι ιερείς,να κάνετε τελετές της εκκλησίας σας.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Αν μπορείτε να κάνετε ένα καλό κάντε το αυτή τη φορά.ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΈΡΕΙ, ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ….

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. Παναγιώτης μπαλτζογλου 10 μήνες πριν

    εν τούτο νικα

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.