Την Παρασκευή 31/1, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε από τον Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “Εσταυρωμένος” η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου. Ειδικότερα, το Ίδρυμα επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του “Ε” , π. Θεόδωρος Μπατάκας και μέλη-εθελοντές του Συλλόγου.

Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας – προσφοράς του “Ε” – ακολούθησε σύναξη, στη διάρκεια της οποίας ο π. Θεόδωρος αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας και επικέντρωσε τον λόγο του στην έμπρακτη αγάπη με την οποία περιβάλλει η διακονία του “Ε” όλα αυτά τα χρόνια τους αναγκεμένους αδελφούς. Στη συνέχεια, όπως κάθε χρόνο, στα παιδιά του ιδρύματος μοιράστηκαν προσωπικά δώρα από τον σύλλογο και συγκεκριμένα από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Δωρεάν ενδύματα για δεκάδες άπορους μαθητές του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας

Για πολλοστή φορά, η συνεργασία του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας (Αλιβέρι) με τον Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” έφερε πολλούς καρπούς. Σαράντα (40) χαρτοκιβώτια με παιδικά ενδύματα προσφέρθηκαν στο σχολείο για την στήριξη των απόρων οικογενειών των μαθητών. Στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων οι εθελοντές-συνεργάτες του “Ε” δημιούργησαν μια όμορφη έκθεση πάνω σε τραπέζια και θρανία και το Σάββατο 1/2 δεκάδες μητέρες των μαθητών επισκέφθηκαν την αίθουσα και έλαβαν τα αναγκαία είδη ένδυσης για τα παιδιά τους. Όλα οργανώθηκαν με αγάπη υπό την εποπτεία του αξιέπαινου Διευθυντή του σχολείου κ. Τάσου Γούκου και των καλών του συναδέλφων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.