Ξεπερνώντας τις ελλείψεις εφοδιασμού και διασφαλίζοντας όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας για την πανδημία του κορωνοϊού, το «The Home for Little Wanderers», η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη της Βοστώνης και η Μεγάλη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου συνέχισαν για 25η χρονιά τη συνεργασία τους για να συσκευάσουν πάνω από 425 δέματα γαλοπούλας για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Για πάνω από 25 χρόνια, ο Άγιος Αθανάσιος δωρίζει γαλοπούλες και έχει συντονίσει τις προμήθειες για την ετήσια κίνηση γαλοπούλας του «The Home». Οι προμηθευτές παραδοσιακών προϊόντων της «Home» δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν δωρεές για «τα στελέχη» φέτος λόγω ελλείψεων που προέκυψαν από την πανδημία, αλλά η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη της Βοστώνης παρενέβη για να διασφαλίσει ότι οι οικογένειες του «Home» δεν θα μείνουν χωρίς φέτος. Η Ιερά Μητρόπολη προσέφερε επίσης τη χρήση της αίθουσάς της για να εξασφαλίσει την κατάλληλη κοινωνική απόσταση που απαιτείται λόγω κορωνοϊού.

Στις 24 Νοεμβρίου 2020, εθελοντές έλαβαν τις δωρεές και ταξινόμησαν τα αντικείμενα και τα συσκεύασαν σε δείπνα το πρωί. Το απόγευμα, το προσωπικό του προγράμματος «The Home» πήρε τα δέματα και τα παρέδωσε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την περιοχή της Βοστώνης.

Επιπλέον, αρκετοί από την ενορία του Αγίου Αθανασίου και άλλες ενορίες της Μητρόπολης βοήθησαν στη συνέλευση ενώ συγκέντρωσαν πάνω από 1.500 $ για αυτόν τον σκοπό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.