Αναβολή πήρε η αντεξέταση της Κυβερνητικής Ψυχολόγου, από το συνήγορο υπεράσπισης του τέως Μητροπολίτη Κιτίου, για την υπόθεση άσεμνης επίθεσης, που κατηγορείται ο Μητροπολίτης και η οποία, όπως κατήγγειλε το θύμα, σημειώθηκε πριν από σαράντα χρόνια.

Μετά την εξέταση της Κυβερνητικής ψυχολόγου, Ζωής Κιμικλή, στην προηγούμενη δικάσιμο, ο συνήγορος του τέως Μητροπολίτη είχε ζητήσει χρόνο για να του παραδοθούν κάποιες σημειώσεις από τις συναντήσεις που είχε η ψυχολόγος με την παραπονούμενη.

Η υπόθεση είχε οριστεί για το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο κατά τη σημερινή διαδικασία, ο κ. Πικής ζήτησε αναβολή, καθότι όπως ανέφερε ενώπιον δικαστηρίου, θα ζητήσει συμβουλές από εμπειρογνώμονα για κάποιες αναφορές που καταγράφονται στις σημειώσεις.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Άννα Γιάλλουρου, έφερε ένσταση στο αίτημα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είχε δοθεί χρόνος στην προηγούμενη δικάσιμο για να μελετήσει τις σημειώσεις, στην πλευρά της υπεράσπισης. Το Δικαστήριο, αφού έκρινε ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στο συνήγορο του τέως Μητροπολίτη και ανέβαλε την υπόθεση, για την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, πέραν της αντεξέταση της ψυχολόγου, θα καταθέσει και η ανακρίτρια της Αστυνομίας, που είχε διερευνήσει την υπόθεση.

Αναβολή στη δίκη του τέως Κιτίου- Σε εμπειρογνώμονα οι σημειώσεις της ψυχολόγου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.