ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Το ποσό των 40 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, από τον Διαχειριστή ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης (ΔΑΠΕΕΠ) την Παρασκευή 21 Φεβρουρίου.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Η πληρωμή αυτή αφορά 8.900 τιμολόγια, που αντιπροσωπεύουν το 66% του συνόλου των φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων της χώρας.

Διευκρινίζεται ότι τα τιμολόγια που εξοφλήθηκαν αφορούν στο 100% των παραγωγών που έχουν αποδεχθεί την αυτοματοποιημένη διαδικασία της Αυτοτιμολόγησης.

Οι πληρωμές των υπολοίπων τιμολογίων θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Μέχρι 20 Μαρτίου παίζει η πίστωση της ειδικής ενίσχυσης βαµβακοπαραγωγών

Οι συνδεδεµένες ενισχύσεις βρίσκονται στην αιχµή τους αυτή την περίοδο, αφενός για τους αγρότες που περιµένουν να πληρωθούν και αφετέρου για τον Οργανισµό Πληρωµών που καλείται να προχωρήσει τις διαδικασίες για τις έγκαιρες και µε τα λιγότερα δυνατά λάθη πιστώσεις.

ΕΦΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Στα ανοιχτά µέτωπα και οι ενστάσεις της εξισωτικής αποζηµίωσης, µε την περιβόητη λίστα του ΕΦΚΑ µε τους συνταξιούχους, που άφησε εκτός πληρωµής αρκετές χιλιάδες δικαιούχων, να δείχνει να βασανίζει ακόµα τους αρµόδιους, που θα χρειαστούν -ως φαίνεται- αρκετό χρόνο για να διευθετήσουν το ζήτηµα.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που απέσπασαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ οι Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι ήταν ότι η εν λόγω πίστωση δεν πρόκειται να γίνει πριν τα τέλη Μαρτίου, δεδοµένου ότι δεν έχουν ακόµα ολοκληρωθεί οι διασταυρωτικοί έλεγχοι που πρέπει να γίνουν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.