ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ: Αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες διάγγελμα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με το οποίο θα ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για σκοπιανό ζήτημα με παραχώρηση του όρου Μακεδονία.

Παρά την κάθετα αρνητική γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση Τσίπρα προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην επίλυση του Σκοπιανού ζητήματος με παραχώρηση από την πλευρά της Ελλάδος του ονόματος Μακεδονία.

Διάγγελμα Τσίπρα αναμένεται τις επόμενες ώρες στο οποίο θα ανακοινωθεί μια καταρχήν συμφωνία, erga omnes, που θα εμπεριέχει σύμφωνα με πληροφορίες τον όρο Severna Makedonija.

Πολιτικοί και διπλωματικοί κύκλοι επιχαίρουν για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, η Εκκλησία και οι Ιεράρχες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και αναμένεται να τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, σύσσωμος ο ελληνικός λαός κάνει λόγο για προδοσία και δηλώνει αποφασισμένος να αντιδράσει σθεναρά στις μεθοδεύσεις ξεπουλήματος της ιστορίας μας.

Είναι πρωτοφανές, μια κυβέρνηση να αγνοεί επιδεικτικά τη βούληση εκατομμυρίων Ελλήνων και τη θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μετά το διάγγελμα Τσίπρα, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο μιας και ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία αυτή.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να επαγρυπνά και να μην επιτρέψει να συντελεσθεί αυτό το έγκλημα εις βάρος της πατρίδος μας.

 

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.