Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Αθανσάσιος Μισσός στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Μακάριος άνθρωπος ος ουκ ανέμεινεν τον αυτόματον θάνατον αλλ ' εαυτόν έθυσε υπέρ μεγίστων και αρίστων. Σάββατο της διακαινησίμου εβδομάδος και συνηγμένοι στο άλσος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της ανθοκομικής έκθεσης, δραττόμεθα της ευκαιρίας, όπως αποτίσουμε τον ελάχιστο παρ' ημών φόρον τιμής στον αγλαή πάλαι ποτέ συνδημότη μας, τον τοις πάσι γνωστόν μακεδονομάχο, Παύλο Μελά.

Ένας πραγματικά Αλτρουιστής Ελληνόφρων και Ελληνόψυχος άνθρωπος, που με την όλη βιοτή και τους αγώνες του για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κληροδότησε στις νεότερες γενιές ευψυχία και εθνική υπερηφάνεια ,ώστε στο άκουσμα του εμβατηριακού παιάνα «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» η καρδιά των Νεοελλήνων να πάλλεται και να σκιρτά.

Η παρούσα δημοτική αρχή έπραξε το αυτονόητο, το οποίο πλημμελώς αντιμετώπισαν οι προαπελθόντες, εκπληρώνοντας έναν ευσεβή πόθο του λαού μας .

Ο δήμαρχος Κηφισιάς κ.Γιώργος Θωμάκος με την εμπνευσμένη συμπαράσταση του κεντρικού ομιλητή της εκδήλωσης για τον Ήρωα του Δήμου μας Παύλο Μελά και υποψηφίου κ. Ανδρέα Καραγιάννη είναι αξιέπαινοι και επιδεικνύουν ζήλο για τα εν δήμω όπως αυτά επαφίενται στην αρμοδιότητα τους.

4 Μαΐου: Δήμος Κηφισιάς και ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μαζί για τον Παύλο Μελά

Όθεν συγχαίρομεν τοιαύτες ενέργειες και επικροτούμε τους εμπνευστές και τελειωτές έργων αγαθών, ώστε και στο μέλλον να αναλωθούν έτι περαιτέρω προς ικάνωσιν ευγενών στόχων .

Ο συνδυασμός σας, πεφιλημένε εν Κυρίω, κύριε δήμαρχε έχει την αγαθή τύχη να έχει συστρατευόμενον και τον εκλεκτό μου φίλο, επιστήμονα και εκκλησιαστικό παράγοντα κ. Ανδρέα Καραγιάννη, και ως εκ τούτου είμαι βέβαιος ότι όλα θα κυμανθούν καλώς επ ‘αγαθώ του δήμου σας.

Εύχομαι και προσευχόμαι, όπως η ψηφοδόχος κάλπη στην εγγύς εκλογική αναμέτρηση σας αναδείξει πρώτους δημότες της Κηφισίας καθότι έχετε όραμα και ζήλο και Ορθόδοξο και Αγωνιστικό για την προκοπή του δήμου σας.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι και οι θυσιαστικοί αγώνες του Παύλου Μελά να είναι εν παντί πρότυπο και έρεισμα σας.
Χριστός Ανέστη !

Ο Αναστάς Κύριος να κατευθύνει τις ζωές μας και τις βουλές μας .
Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός

Διαβάστε ακόμη Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής-Λυκόβρυση: Λαοθάλασσα στην υποδοχή λειψάνων Αγίας Ελένης και Οσίου Νικηφόρου Λεπρού

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (9 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.