Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής δεσμεύεται για πλήρη διαφάνεια τόσο απέναντι στους πιστούς της όσο και απέναντι στις αμερικανικές αρχές, αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωσή της, με αφορμή τη σύλληψη του πρώην εκτελεστικού διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών της Αρχιεπισκοπής .

«Σήμερα μάθαμε ότι ο εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών της νότιας επαρχίας της Νέας Υόρκης και USPIS ανακοίνωσαν τη σύλληψη του Τζερόμ (Τζέρι) Δημητρίου, πρώην εκτελεστικού διευθυντή της Διοίκησης της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής (GOARCH)» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Τζέρι Δημητρίου αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπεξαίρεση χρηματικών ποσών και για κατάχρηση της πιστωτικής κάρτας της Αρχιεπισκοπής για προσωπική του χρήση και έξοδα.

«Η GOARCH πραγματοποίησε απολογισμό της οικονομικής λειτουργίας της, ο οποίος διενεργήθηκε από ανεξάρτητη λογιστική εταιρεία και την Επιτροπή Ελέγχου της, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης, τον διαχωρισμό καθηκόντων και εξορθολογισμό των δαπανών» προστίθεται

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.