…Δεδοξασμένε και Θαυματουργέ πάτερ συ και νυν επάκουσον της δεήσεως ημών και δώς τω πάσχοντι και νοσούντα ικέτη σου την κατ’άμφω υγείαν… (Άγιος Παρθένιος).

Με τα λόγια αυτά μέσα από τα βάθη της ψυχής μου απευθυνόμουν στον Άγιο και Θαυματουργό Παρθένιο καθημερινά κατά τις ημέρες της νοσηλείας μου και τα μάτια μου γέμιζαν δάκρυα.
Από τη μία οι πόνοι, ο πυρετός, η εξάντληση και οι οροί στα χέρια μου και από την άλλη η σκέψη μου για όλους τους καρκινοπαθείς που καθημερινά γνωρίζω στο προσκύνημα του Αγίου.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας πονούν και υποφέρουν και η σκέψη αυτή κατευθείαν υπερβαίνει οτιδήποτε δικό μου.
Ευχαριστώ θερμά Τον Άγιο Θεό και Την Κυρία Θεοτόκο μας για αυτή την επίσκεψη Του στην ταπεινότητα μου.
Ευχαριστίες θερμές στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του θεραπευτηρίου και σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό.
Πάντα θα έχετε ξεχωριστό λόγο στην προσευχή μου ως ελάχιστο αντίδωρο για τα όσα προσφέρετε σε όλους μας.
Ευγνώμων όμως Στον Κύριο μας είμαι και γιατί μου χάρισε όλους εσάς που μου δείξατε και μου δείχνετε την αγάπη σας καθημερινά .
Πάνω από 3500 χιλιάδες μηνύματα ευχών και προσευχών όπως και εκατοντάδες τηλέφωνα Ελλάδα και εξωτερικό κράτησα από σας μέσα σε μία εβδομάδα νοσηλείας.
Η καρδιά μου γεμάτη αγάπη για όλους σας «δικοί μου άνθρωποι» γιατί έτσι εγώ σας νιώθω πάντα θα προσεύχομαι για εσάς και θα είμαι εδώ να σας αγκαλιάσω.
Η υγεία μας το υπέρτατο αγαθό θέλει σεβασμό και φροντίδα έτσι όπως αρμόζει να κάνουμε στα πλάσματα Του Θεού είναι και η απόδειξη της αγάπης μας προς Τον Θεό.
Μετά θερμών ευχών και ευλογιών
Καλή Χρονιά!
+ Παρθένιος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.