ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Εκστρατεία Στήριξης υπέρ της οικογένειας του αδικοχαμένου ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα ξεκινά το ίδρυμα PRUDENTIA του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες το νομικό τμήμα και στελέχη του ιδρύματος PRUDENTIA θα έλθουν σε επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον του αδικοχαμένου ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα με σκοπό να διερευνηθούν οι δυνατότηες συνδρομης και στήριξης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια εδώ και αρκετο καιρό.

Να θυμίοσυμε πως την ώρα που ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση στους γονείς και την αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία του, οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να βρίσκονται στο στόχαστρο της αλβανικής Δικαιοσύνης.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα βρίσκεται στο Βουλιαράτι της Βορείου Ηπείρου και έχει κληθεί να δικαστεί στο Πρωτοδικείο Αργυροκάστρου με την κατηγορία παράνομης οικοδομικής εργασίας.

Η δίωξη σχετίζεται με ένα προσκυνητάρι που η οικογένεια ήθελε να τοποθετήσει στο βουνό, στο σημείο όπου ο γιος της σκοτώθηκε από τις αλβανικές επίλεκτες δυνάμεις, στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Η οικογένεια επιθυμούσε την ανέγερση του μικρού ναΐσκου στη μνήμη του Κωνσταντίνου.

Δεν σε ξεχνάμε ήρωα!

Γέροντας Αθανάσιος για Κ. Κατσίφα: Οι θρασύδειλοι γείτονες δεν αντέχουν την ελληνική λεβεντιά

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)
  1. Sandra 2 χρόνια πριν

    Τον Ιούνιο του 2019 πήγα στον τάφο του.
    Εχει ελληνικές σημαίες και πολλές γλάστρες με βασιλικό στο δε κοντινό βουνό μέσα σε αλβανικό έδαφος κυματίζει μια τεράστια Ελληνική Σημαία !!!
    Sandra

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.