ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ: Κατάλληλη για χορτοφάγους, θα γίνει σίγουρα ανάρπαστη από όλες τις ηλικίες. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και έτοιμο γλάσο σοκολάτας, που θέλει μόνο ζέσταμα, για τέλειο φινίρισμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μίγμα 81%: σταγόνες σοκολάτας 24% (ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, κακάο αποβουτυρωμένο, γαλακτοματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη: βανιλίνη), ζάχαρη, μαργαρίνη (φοινικέλαιο, φοινικοστεαρiνη, σογιέλαιο, νερό, αλάτι, γαλακτοματοποιητής: μονο-διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητα: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: β-καροτένιο, αρωματική ύλη), παστεριωμένο αυγό, αλεύρι σίτου (γλουτένη), αρωματική ύλη: βανιλίνη. Γλάσο σοκολάτας 19%: σοκολάτα 57%

(ζάχαρη, κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, κακάο αποβουτυρωμένο, γαλακτοματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρωματική ύλη: βανιλίνη), νερό, μαργαρίνη (φοινικέλαιο, φοινικοστεαρίνη, σογιέλαιο, νερό, αλάτι, γαλακτοματοποιητής: μονο-διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητα: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: β-καροτένιο, αρωματική ύλη), άπαχο γάλα σε σκόνη. Παράγεται σε εργοστάσιο που χρησιμοποιεί μουστάρδα, σουσάμι, ξηρούς καρπούς, φιστίκι, σέλινο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Ψήνεται κατευθείαν από την κατάψυξη. Δεν χρειάζεται ξεπάγωμα!

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C, στον αέρα.
Αφαιρέστε το καπάκι της συσκευασίας και τις συσκευασίες με το γλάσο σοκολάτας, και τοποθετήστε το χάρτινο ταψάκι στην τελευταία σχάρα του φούρνου σας.

Ψήστε για 20-25 περίπου λεπτά (ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας).
Βυθίζετε το φάκελο με το γλάσο σοκολάτας (κλειστό) σε βραστό νερό και το αφήνετε μέχρι το περιεχόμενο του φακέλου να γίνει ρευστό
Μόλις βγάλετε το γλυκό από το φούρνο, περιχύστε με το γλάσο το ζεστό γλυκό. Αφήνουμε να κρυώσει, πριν το σερβίρουμε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.