Για το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε για πρώτη φορά η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ που παραμένει στο νοσοκομείο καθώς, όπως είπε, «έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση».

«Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς εγινε τι έγινε, δεν ξέρω. Αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω;» είπε στο «Πρωινό» του ΣΚΑΪ.

Περιγράφοντας τι συνέβη μετά το τροχαίο η Χριστίνα Σούζη είπε ότι «με βοήθησε να βγω ο κ. Βασίλης (σ.σ. ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου), με κάθισε στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα αίματα όμως στο πρόσωπο γιατί έχω σκίσει το μάτι και τη μύτη». Χαριτολογώντας, δε, πρόσθεσε «βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω “πότε θα ξαναγίνω έτσι;”»

Όπως είπε η Χριστίνα Σούζη «ήμουν τυχερη μέσα στην ατυχία μου. Θα έκανα αριστερά και θα πήγαινα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πώς έγινε. Άγιο είχα, αυτό είναι σίγουρο. Εκείνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ανάποδα στο αυτοκίνητο και σκεφτόμουν ότι έχω τελειώσει. Μέχρι να κουνήσω χέρια και πόδια και να δω ότι ζω και να βγω από την ανοιχτή πόρτα είπα “δόξα τω Θεώ”».

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είπε, επίσης, ότι «είχα βγάλει τη ζώνη επειδή πλησίαζα στο ραντεβού. Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «τα χέρια μου ήταν γεμάτα αίματα, η κόρη μου δεν ήξερε τίποτα, δεν ήξερε τίποτα και έπαθε σοκ με τις φωτογραφίες καθώς δεν μπορούσε να μας βρει στο τηλέφωνο».

Η Χριστίνα Σούζη ευχαρίστησε, τέλος, όλους όσοι της έχουν ευχηθεί «περαστικά» και έχουν εκδηλώσει την αγάπη τους μετά το τροχαίο που είχε στην Κηφισίας.

Στο πρώτο μήνυμά της, δε, μετά το τροχαίο η Χριστίνα Σούζη έγραψε «δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά !! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζομουνα . Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ . Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.