ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μέγα θαύμα και μια συγκινητική ιστορία στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού με άντρα από την Αλβανία.

Σώθηκε από καρκίνο στην Εκκλησία του Λυκαβηττού – Χωρίς να έχει ίχνος κακού καρκίνου, πέρασαν χρόνια, και περνάει και παίρνει την ευλογία από το χέρι του Ιερέως του πνευματικού του και την ευλογία του Τιμίου Σταυρού.

Πάντοτε του λέω Πέτρο, με αγαπάς, ΝΑΙ φώναξε ο Πέτρος από την Αλβανία.

@ekklisiaonline

Πέρασαν χρόνια, πήρε την ευλογία του Σταυρού και θεραπεύθηκε!#ekklisia

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.