ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ : Για τις ΑΣΕΠ προκηρύξεις , το καθεστώς της "ειδικής εμπειρίας" θα εφαρμοστεί σε σειρά προκηρύξεων που βρίσκεται στα "σκαριά" η έκδοσή τους.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Το σχέδιο προβλέπει έξτρα “πριμοδότηση” έως 17-20 μόρια για όσους υπηρέτησαν, κατά το παρελθόν, σε φορείς που προκηρύσσουν, τώρα, μόνιμες θέσεις.

Το καθεστώς της “ειδικής εμπειρίας” θα εφαρμοστεί σε σειρά προκηρύξεων που βρίσκεται στα “σκαριά” η έκδοσή τους.

Σημειώστε:

317 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας
2.858 μόνιμοι με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”
153 στα ΚΕΠ
1.000 στους δήμους

Ο νέος κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει ελεύθερη συμμετοχή όλων των υποψηφίων, αλλά και παράλληλη “πριμοδότηση” όσων έχουν υπογράψει, έστω και μία, σύμβαση εργασίας με φορέα του Δημοσίου, που προκηρύσσει, τώρα, θέση μόνιμου προσωπικού.

Η απλή εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης μοριοδοτείται με 7 μονάδες ανά μήνα.

Απαγορευτικό απόπλου Κρήτη

Στα λιμάνια της Κρήτης φαίνεται ότι θα παραμείνουν και σήμερα τα πλοία, καθώς σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν εκ νέου το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιβάτες του «Κρήτη II» έλαβαν την ενημέρωση ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν εκ νέου το βράδυ στις 10, με αποτέλεσμα να αποβιβαστούν από το πλοίο (κεντρική φωτογραφία).

Επίσης, σύμφωνα με την ΑΝΕΚ, όσοι επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα με το «Blue Horizon» θα φύγουν αύριο το πρωί στις 10 ενώ το «Πρέβελη» το οποίο κάνει το δρομολόγιο για Μήλο, θα φύγει επίσης σήμερα στις 10 το βράδυ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.