Κάλεσμα προς τους αρμοδίους να επιτρέψουν το άνοιγμα των ναών με την Εκκλησία να αναλαμβάνει την ευθύνη στην τήρηση των απαραίτητων μέτρων κάνει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Πρέπει να κατανοηθεί άμεσα η ανάγκη να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί, με ευθύνη της Εκκλησίας για την τήρηση των μέτρων, όπως και άλλοι αναγκαία λειτουργούντες χώροι, προκειμένου επιτέλους να πάψουμε να ζούμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας σαν ασθενείς που θα πεθάνουν υγιείς.

Όλοι μαζί γράφουμε ΑΝΟΙΞΤΕ- Ανοιχτές εκκλησίες τα Χριστούγεννα

Στείλτε #anoixte tis ekklisies στην ειδική πλατφορμα του instagram.

Για αυτό το να έχει κανείς την δυνατότητα να πάει και να ανάψει το κεράκι του, να προσκυνήσει την Εικόνα του Χριστού, του Αγίου Νικολάου, να καθίσει να προσευχηθεί και να ξαλαφρώσει, θα γυρίσει στο σπίτι του πιο ήρεμος, πιο γαλήνιος, άρα λοιπόν οι Εκκλησίες θα πρέπει να μείνουν ανοικτές, λαμβάνοντας όμως όλα τα προστατευτικά μέτρα, τα οποία μας συστήνουν η πολιτεία και οι υγειονομικές αρχές.

Να πάει δηλαδή κανείς στον Ναό με την μάσκα. Την ώρα θα προσκυνήσει, θα την βγάλει βεβαίως. Όση ώρα όμως μείνει μέσα στον Ναό, προσευχόμενος, να την φορέσει την μάσκα.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.88 (8 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

5 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Ανοίξτε τις εκκλησίες

2
Νεκτάριος Αδαμ

Ανοίξτε τις εκκλησίες

3
Ζωή Μειτανιδου

Οχι κύριοι δεν θα πάμε με μάσκες και αποστάσεις στην εκκλησία. Δεν θα συνεχίσουμε να προβάλουμε τον Χριστό με τέτοιες συμπεριφορές. Οι εκκλησίες ΝΑΙ να ανοίξουν αλλά κανονικά και όπως πρέπει. Όταν εμείς οι ίδιοι κάνουμε τέτοιες προτάσεις και δεν σεβόμαστε ούτε τα λόγια του Απ. Παύλου ούτε τους κανόνες των Οικ. Συνόδων τότε καλά μας κάνουν. Σε τέτοιο βαθμό αδυνατούμε να καταλάβουμε οτι όταν δεν απαιτούμε αυτό που πρέπει δεν πρόκειται να λάβουμε τίποτα?

4
μαρια σγαγια

ΑΠΑΙΤΩ ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΝΑΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

5
Ε. Ανδριακοπουλου

Ανοίξτε τις εκκλησίες!!