ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ : Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνουν ανακοινώσεις για τη λειτουργία των κομμωτηρίων, των εκκλησιών και του λιανεμπορίου..

Επίσης παρατείνεται μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα, η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, ενώ εξακολουθεί η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα. Εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις για την τηλεργασία και την ατομική άθληση έως 3 άτομα σε ατομικά σπορ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε πριν από λίγο τα ακόλουθα:

Μέχρι την Πέμπτη, 7.1.2021 και ώρα 06:00, παραμένουν κλειστά τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικές δραστηριότητες (εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την υγειονομική επιτροπή, όπως τα επαγγελματικά πρωταθλήματα π.χ. Super League, Basket League), τα χιονοδρομικά κέντρα.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία μέχρι και των Φώτων.

Αυτό αποφασίστηκε τελικά από την κυβέρνηση και αναμένεται να ανακοινωθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, σήμερα.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στην «Κ» ότι η εισήγηση των λοιμοξιολόγων ήταν ομόφωνη και βάρυνε ιδιαίτερα το γεγονός όχι ότι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης μεταξύ των μαθητών αλλά η κινητικότητα που θα αναπτυσσόταν από τους γονείς πέριξ των σχολείων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.