Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης Γεώργιος Καντώνης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο θέσεων νευραλγικής σημασίας. Συγκεκριμένα, η Δρ. Νταγιάνα Δημητρούλια διορίσθηκε αντιπρόεδρος για Ακαδημαϊκά Θέματα (Vice President for Academic Affairs) και ο Διάκονος Γκάρυ Αλεξάντερ αντιπρόεδρος για διοικητικά θέματα (Vice President for Administrative Affairs), όπως προκύπτει από ανακοινωθέν της Σχολής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκας ο κ. Καντώνης σε γραπτή δήλωσή του, η οποία εμπεριέχεται στο ανακοινωθέν, αναφέρει πως «η δημιουργία αυτών των δύο νευραλγικών θέσεων είναι ένα μεγάλο βήμα στη συνεχιζόμενη διαδικασία αναδιοργάνωσης. Είμαστε πολύ τυχεροί να έχουμε δύο τέτοιους αξιοσημείωτους ανθρώπους στην ομάδα διοίκησής μας».

Στο ανακοινωθέν αναγράφεται ότι η Δρ. Δημητρούλια διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην ανώτατη εκπαίδευση ως ακαδημαϊκή σύμβουλος, διοικητικό στέλεχος και ακαδημαϊκός. Πρόσφατα υπηρέτησε ως Πρόβοστ στο πανεπιστήμιο Notre Dame de Namur University, όπου είχε την ευθύνη όλων των ακαδημαϊκών θεμάτων του Πανεπιστημίου. Επίσης, έχει διατελέσει ως Αντιπρόεδρος Αξιολόγησης και Ποιοτικής Πιστοποίησης στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Stanislaus της Καλιφόρνιας. Στο ίδιο πανεπιστήμιο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία της ακαδημαϊκής αναγνώρισης, η πρόταση της οποίας επαινέθηκε ως παραδειγματική από τον Δυτικό Σύνδεσμο Σχολείων και Κολεγίων.

Ο Διάκονος Γκάρυ Αλεξάντερ υπηρετούσε μέχρι τώρα στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή ως Διευθυντής των Οικονομικών και Διευθυντής Στρατηγικών Πρωτοβουλιών (Chief Operating Officer and Director of Strategic Initiatives). Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Suffolk (Σάφολκ) της Βοστώνης, της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού και Πανεπιστημίου Northeastern (Νορθίστερν) της Βοστώνης. Ο πρόεδρος Γεώργιος Καντώνης δήλωσε πως «ο Διάκονος Γκάρυ Αλεξάντερ διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο καθοδήγησης της Σχολής στην πιο κρίσιμη περίοδο».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.