Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα.
– Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Βαρθολομαίο Αστεριάδη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.
– Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Στέφανο Τόμα, κληρικό της Ι.Μητροπόλεως Γερμανίας, μαζί με τον Εντιμολ. κ. Πολυχρόνη Κελεμκερίδη, Οδοντίατρο, εκ Βερολίνου.
– Τον Εντιμολ. κ. Μάριο Ηλιάδη, Άρχοντα Ευταξία, επιχειρηματία εκ της Πόλεως, ο οποίος επέδωσε στον Παναγιώτατο το επανεκδοθέν βιβλίο, «De Rotero. Ναυτικό ημερολόγιο του Πρώτου Περίπλου του Κόσμου. Francisco Albo, 1519-1522», με την ευκαιρία της 50ης επετείου από την ίδρυση του Ναυτιλιακού Ομίλου του Άρχοντος Παναγιώτου Τσάκου.
– Τον Ιερολ. Διάκονο κ. Αλέξιο Δεμιρτζή, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.
– Ομοίως, τους Εντιμ. κ. Δημήτριο Μυλωνά, Οικονόμο του Πατριαρχείου, και κ. Δημήτριο Kamianovych, φοιτητή στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.