Όσοι ήρθατε και προσκυνήσατε και λάβατε τις ευλογίες των Αγίων μας σίγουρα το διαπιστώσαμε.

Το βίντεο τα λέει όλα!!! Συγκινητική η προσέλευση, η αγκαλιά σας σε αυτούς τους Αγίους, η υπομονή σας (μεγάλο προτέρημα) και η πίστη σας. Ο Άγιος Εφραίμ είμαι σίγουρος είναι περίφανος και χαμογελάει που βλέπει όλους εμάς να τον δοξάζουμε σε κάθε πόλη, σε κάθε Ναό, με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμείς, με τον τρόπο που του αξίζει και αρμόζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το προσκύνημα συνεχίζεται μέχρι και αύριο εδώ στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στον συνοικισμό Κόκκινες στην Λάρνακα. Μέχρι τις 21:00 το βράδυ οι Άγιοι μας θα είναι εδώ.
Η παρουσία τους ολοζώντανοι και ο ναός δεν σταματάει λεπτό να ευωδιάζει.
Όσοι ήρθατε και προσκυνήσατε και λάβατε τις ευλογίες των Αγίων μας σίγουρα το διαπιστώσαμε.
Η συνέχεια στην Πανήγυρη για την εορτή του Αγίου μας τόσο στην Παναγία του Τραχωνα στον Στρόβολο όσο και στην Ιερά Μονή του στα Χολετρια της Πάφου την Τετάρτη 4 Μαϊου και φυσικά την Πέμπτη 5 Μαϊου.
Του το χρωστάμε και είμαι σίγουρος θα δοξαστεί σε ολόκληρη την Κύπρο και Ελλάδα με τον τρόπο και την ευλάβεια που απαιτείται..
Καλή δύναμη σε όλους φίλες και φίλοι μου και θα τα πούμε και αύριο με περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά την εορτή του Αγίου μας τόσο στην πόλη της Λευκωσίας όσο και στο σπίτι του στην Πάφο.
Ένα ευχαριστώ στην γερόντισσα και ηγουμένη της Ιεράς Μονής του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη, γερόντισσα Μακαρία. Αυτή ξέρει καλά το λόγο και ο Θεός, η Παναγία και ο Άγιος μας να είναι πάντα δίπλα της και να της δίνουν κουράγιο και δύναμη για το μεγάλο φορτίο (ευλογημένο όμως) που έχει στους ώμους της. Προσωπικά δεν θα γνώριζα κανέναν Άγιο Εφραίμ όπως και οι περισσότεροι από εμάς, χωρίς την γερόντισσα.
Το λιγότερο που οφείλω για όσο ζω είναι να την ευγνωμονώ και να την ευχαριστώ και φυσικά εγώ ο αμαρτωλός, απλός, λαϊκός, να προσεύχομαι για την ίδια όσο και για όλο το κόσμο.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.