ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 07.00 - Ο Άγιος Χριστόφορος ο Μεγαλομάρτυρας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Χριστοφόρου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Προφήτη Ησαΐα και του Αγίου Χριστοφόρου του Μεγαλομάρτυρα – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 9 Μαΐου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Προφήτης Ησαΐας. Ο Άγιος Χριστόφορος ο Μεγαλομάρτυρας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Χριστοφόρου του Μεγαλομάρτυρα – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 07.00.

ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 07.00 – Ο Άγιος Χριστόφορος ο Μεγαλομάρτυρας.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022 της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Χριστοφόρου και του Προφήτου Ησαΐα με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ του Αγίου Χριστοφόρου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου του Μεγαλομάρτυρα – Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Προφήτη Ησαΐα και του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Χριστοφόρου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Χριστοφοροσ
Χριστοφοροσ
Αγιου Χριστοφορου
Προφητησ Ησαιασ
Ησαιασ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
9 Μαιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.