ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 07.30 - Ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Αντωνίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 17 Ιανουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 07.30 – Ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου 2022 της εορτής του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ του Αγίου Αντωνίου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου – Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίου Αντωνίου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Αντωνιοσ
Αντωνιοσ
Αγιου Αντωνιου
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
17 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.