Εκκλησία Live - Εσπερινός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ζωντανά. Πανηγυρικός Εσπερινός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων - Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 20 Μαΐου 2022 στις 19.00 το απόγευμα. Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι οι Θεόστεπτοι Βασιλείς.

Θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Πανηγυρικού Εσπερινού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων – Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων – Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 19.00.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων – Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 19.00 – Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη οι Ισαπόστολοι.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων με την παράκληση και τον Πανηγυρικό Εσπερινό live streaming, από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Ιερείς: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος

Ώρα έναρξης: 19.00
ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ Εσπερινός. Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Θεοστέπτων Βασιλέων – Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 – Ώρα 19.00 – Εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων – Παράκληση και Εσπερινός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Αγιοσ Κωνσταντινοσ
Αγια Ελενη
Αγιοι Κωνσταντινοσ Ελενη
Αγιων Κωνσταντινου Ελενησ
Κωνσταντινου και Ελενησ
Κωνσταντινοσ και Ελενη
Εσπερινοσ
Παρακληση
20 Μαιου
21 Μαιου
vesper service
Божественная литургия
divine liturgy

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.