ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ : Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣ, με την αναστολή της απεργίας, «δίνουν πίστωση χρόνου» στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ποιοι επηρεάζονται από την 24ωρη απεργία ΜΜΜ-Μετρό.

Η συλλογική σύμβαση εργασίας του ΟΣΕ που έχει ήδη υπογραφεί από τον Μάρτιο, βρίσκεται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να τύχει της έγκρισης της κυβέρνησης για ζητήματα που έχουν συμφωνηθεί.

Η συλλογική σύμβαση εργασίας των σιδηροδρομικών υπαλλήλων έχει λήξει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και, σύμφωνα με τους ίδιους, «θέτει σε κίνδυνο το εργασιακό τους μέλλον, εν όψει μάλιστα της συγχώνευσης της ΕΕΣΣΤΥ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ».

Όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια επαφών της ΠΟΣ με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά από δέσμευση της τελευταίας για ικανοποίηση του αιτήματός τους, αποφασίστηκε η αναστολή για μια εβδομάδα των κινητοποιήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, με ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την Πέμπτη θα εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών διαδρομών.

Την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε εξαγγείλει για τις 26 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αποφάσισα οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣ, με την αναστολή της απεργίας, «δίνουν πίστωση χρόνου» στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να τους κατατεθεί πρόταση που αφορά την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας στην ΕΕΣΣΤΥ.

Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναστέλλουν την απεργία που είχαν εξαγγείλει για την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Απεργία σε τρένα και προαστιακό Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 (Αναστέλλεται ενημέρωση 24-09-2019 ώρα 20.30)

24ωρη απεργία σε τρένα και προαστιακό την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 (Αναστέλλεται ενημέρωση 24-09-2019 ώρα 20.30)

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τρένα και τον προαστιακό, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών

Δρομολόγια ΜΕΤΡΟ προς Αεροδρόμιο

Την ίδια ημέρα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, οι συρμοί του Μετρό δεν θα κινούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.