Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, την Κυριακή 27, Μαρτίου ε.ε., το προϊόν της οποίας διετέθη για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και ιδιαίτερα του Συσσιτίου, που λειτουργεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που χάρηκε με τις καλλιτεχνικές αποδόσεις των συντοπιτών του, που συμμετείχαν στη συναυλία. Χαιρετίζοντας το κοινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δ α μ α σ κ η ν ό ς ευχαρίστησε όλους παράγοντες, τους εθελοντές, τους καλλιτέχνες και τους επισήμους που προσήλθαν μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδος Πασχάλης Συριτούδης, και συνεχάρη τον υπεύθυνο των κοινωνικών δομών της Μητροπόλεως στο Διδυμότειχο Αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κολτσίδη.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος σημείωσε ότι «αυτή η συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης ήταν ένα μάθημα ανθρωπιάς σε μια εποχή που δοκιμάζεται η ανθρωπιά όλων μας».

e1_result.jpg

e2_result.jpg

e3_result.jpg

e4_result.jpg

e5_result.jpg

e6_result.jpg

e7_result.jpg

e8_result.jpg

e9_result.jpg

e10_result.jpg

e11_result.jpg

 

 

Marios Kalogeropoulos

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.